Pentukerho

Paras mahdollinen alku uudelle perheenjäsenelle

Taikatassun pentukerho on tarkoitettu kaikille, joilla on koiranpentu tai jotka ovat sitä hankkimassa. Pentukerho koostuu kolmesta erillisestä luennosta. Voit valita niistä eniten kiinnostavan tai osallistua kaikkiin.

Kerho on maksuton ja kokoontuu Taikatassussa torstaisin klo 18.15 - 19.15. Voit tulla rokotetun pennun kanssa tai ilman.

Luennot

  • Luento 1: Pennun käsittely - Käydään läpi käsittelyyn totuttaminen, hampaiden harjaaminen ja kynsien leikkaus. Lisäksi opetellaan silmien ja korvien puhdistaminen ja muuta yleistä pennun hoidosta. Puhutaan myös koiranpennun oikeasta ruokinnasta.
  • Luento 2 : Rokotus, madotus, ulko- ja sisäloiset - Käydään läpi kuinka pennun kanssa toimitaan eläinlääkärissä. Lisäksi puhutaan sisä- ja ulkoloisista ja loishäädöistä. Saat myös tietoa siitä, mitä vastaan koiria rokotetaan, ja sairauksista, jotka pitää ottaa huomioon ulkomaille matkustettaessa.
  • Luento 3: Ensiapu - Puhutaan myrkytyksistä ja miten niitä ehkäistään ennakolta. Käydään myös läpi miten eri vammojen hoidontarvetta voi arvioida. Lisäksi puhutaan haavojen hoidosta.

Muuta hyödyllistä

  • Kasvattajatapaaminen Kevät- ja syyskaudella järjestetään kasvattajaluento, jossa kokenut kasvattaja tulee kertomaan käytännön vinkkejä pennun hoidosta. Tilaisuus on maksuton.
  • Eläinlääkärin kyselytunti ja klinikkakierros Eläinlääkärin kyselytunnilla saa tietoa pennun hoitoon liittyvistä asioista ja klinikkakierroksella tutustutaan Taikatassun monipuoliseen palvelutarjontaan. Tilaisuus on maksuton.
  • Käyttäytymisneuvonta Koulutettu koirien käytösneuvoja antaa 2 tunnin luennolla ohjeita koiran kanssa toimimiseen. Lisäksi 50 min. käytännön harjoituksia pennun kanssa. Hinta 25€. Sitovat ilmoittautumiset puh. 09 - 2761 371,

Vetäjänä toimii Tuula Meriläinen. Ilmoittautumiset puh. (09) 2761 371. Pennun voi ottaa mukaan, kun se on saanut ensimmäisen penturokotuksen.

Seuraathan Facebook-sivuamme, ilmoitamme siellä mm. sairastapauksista johtuvista peruutuksista. Pentukerhoa EI ole 4.1., 1.2., 22.2., 1.3., 29.3. eikä 26.4.

Kuvituskuva
Back to top